Nieuws

David Older hoofd aandelen Carmignac

David Older is benoemd tot hoofd aandelen bij Carmignac en Christophe Peronin is gepromoveerd tot adjunct-algemeen directeur.

David Older (foto) is benoemd tot hoofd aandelen bij Carmignac. Alle beheerders van de aandelenfondsen en alle aandelenanalisten rapporteren aan hem.

Older trad in 2015 in dienst bij Carmignac als senior fondsbeheerder en is nu verantwoordelijk voor het beoordelen en optimaliseren van het rendement van de portefeuilles.

Zijn werkgebied wordt uitgebreid tot alle segmenten van de Amerikaanse aandelenmarkt, exclusief grondstoffen.

Christophe Peronin, die in 2010 in dienst trad bij Carmignac, is gepromoveerd tot adjunct-algemeen directeur en werkt nauw samen met algemeen directeur Eric Helderlé. Hij blijft verantwoordelijk voor zowel de operationele afdeling als het risicobeheer.

Daarnaast ondersteunt hij vanuit deze nieuwe functie de algemeen directeur bij het leidinggeven aan het Strategic Development Committee en bij het uitvoeren van de initiatieven ervan.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Assetallocatie