Nieuws

Allianz voegt vijf obligatiefondsen toe

Allianz Global Investors voegt vijf obligatiefondsen van Rogge Global Partners toe aan zijn UCITS-fondsenpalet.

Allianz Global Investors voegt vijf obligatiefondsen van Rogge Global Partners toe aan zijn UCITS-fondsenpalet.

Klanten kunnen kiezen uit strategieën in credits, high yield en vastgoedobligaties met korte duratie.. De Britse obligatiespecialist Rogge Global Partners (RGP) is in februari 2016 verkocht door Old Mutual aan rivaal AllianzGI. Het beheerd vermogen van de dochter is circa 25 miljard euro. AllianzGI beheert ongeveer 481 miljard euro, waarvan een derde in obligatiestrategieën.

De nieuwe fondsen zijn Allianz Global Credit, Allianz Global Multi-Asset Credit, Allianz Global High Yield, Allianz Selective Global High Yield en Allianz Global Short Duration Bond Real Estate. Ze zijn gericht op particuliere en institutionele klanten in Europese landen worden en toegevoegd aan het aanbod Luxemburgse UCITS-fondsen.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Assetallocatie