Nieuws

Allianz GI voegt vijf obligatiefondsen toe

Allianz GI heeft strategieën van Rogge Global Partners toegevoegd aan het eigen UCITS-fondsenpalet.

Allianz Global Investors heeft obligatiestrategieën die worden beheerd door fondsmanagers van Rogge Global Partners toegevoegd aan zijn in Luxemburg gevestigde UCITS-fondsenpalet. Rogge, een obligatiespecialist uit Londen, werd in juni 2016 overgenomen door AllianzGI.

De nieuwe fondsen zijn Allianz Global Credit, Allianz Global Multi-Asset Credit, Allianz Global High Yield, Allianz Selective Global High Yield en Allianz Short Duration Global Real Estate Bond. AllianzGI zal afhankelijk van de vraag de strategieën aanbieden in verschillende beleggingsklassen.

Ze worden geregistreerd in verschillende markten en zijn gericht op zowel particuliere als institutionele beleggers. Alle strategieën hebben een meerjarige trackrecord.

Wells Fargo AM 

Wells Fargo Asset Management maakt de komst bekend van het Global Focused Equity fonds en U.S. Small Cap Value Fund. Beide fondsen hebben een UCITS-structuur en zijn beschikbaar voor zowel particuliere als institutionele beleggers.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Impact beleggen