Nieuws

Meer ETF's van Amundi

Om te profiteren van de stijgende Europese vraag naar ETF's breidt Amundi zijn ETF-assortiment verder uit.

Amundi ETF, Europa’s op vier na grootste aanbieder van ETF-producten, breidt verder uit in de Europese retailmarkt door het aanbod aan fysieke Exchange Traded Funds (ETF’s) uit te breiden. Want: "Distributeurs hebben in toenemende mate behoefte aan aantrekkelijk geprijsde oplossingen op basis van ETF’s." 

De nieuwe producten bieden beleggers toegang tot de belangrijkste aandelenmarkten (Global, Europe, Euro, US, Japan) en vastrentende effecten (Global Government Bonds, European Government Bonds, Global Aggregate, European Corporate Bonds). De ETF’s zijn in de komende weken beschikbaar op de belangrijkste beurzen in Europa.

100 miljoen klanten

Sinds begin dit jaar zijn de verkoopteams van Amundi ETF versterkt "teneinde de kansen aan te grijpen die voortvloeien uit de toenemende vraag van zowel institutionele als particuliere beleggers".

Amundi bedient momenteel meer dan 100 miljoen particuliere klanten wereldwijd. Amundi ETF boekte sinds begin dit jaar een kapitaalinstroom van €1,2 miljard, waarmee het totale vermogen onder beheer uitkomt op ruim €21 miljard. 

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Outlook 2022