Nieuws

AAA-rating voor Add Value

Citywire geeft fondsbeheerders Hilco Wiersma en Willem Burgers van het Add Value Fund de hoogste rating voor beheerders.

Citywire geeft fondsbeheerders Hilco Wiersma en Willem Burgers van het Add Value Fund de hoogste rating voor beheerders. Op basis van het driejaars risicogewogen trackrecord staan Wiersma en Burgers op de eerste plaats onder de beheerders in Nederlandse aandelen met een netto totaalrendement van 54,3%.

Wiersma en Burgers zijn de enige beleggers in Nederlandse aandelen met het hoogste oordeel van het Britse ratingbureau. Daarmee behoren zij tot de beste 2% fondsbeheerders van de ruim 15.000 in de wereld.

Sinds de oprichting op 1 februari 2007 is de beurskoers van het Add Value Fund met 87% gestegen. De AEX-, AMX- en AScX-Index hebben over de vergelijkbare periode respectievelijk een positief rendement van 25%, 18% en 53% laten zien, inclusief het herbeleggen van dividenden en na aftrek van kosten.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Assetallocatie