Nieuws

Andor Lips naar Commodity Discovery Fund

Andor Lips, geoloog, heeft per begin mei de overstap gemaakt van ING naar het Commodity Discovery Fund.

Andor Lips, geoloog, heeft per begin mei de overstap gemaakt naar het Commodity Discovery Fund. Hij komt van ING waar hij werkzaam was als bankier binnen het Metals and Mining Industry Lending team. Andor zal samen met Willem Middelkoop hoofdverantwoordelijk worden voor het management van het fonds en de uitbouw van de organisatie. Terence van der Hout, sinds 2011 werkzaam als researcher, is begin mei ook toegetreden tot de directie.

Lips is ook als adviseur verbonden aan de Europese Commissie op het gebied van R&D in de grondstofsector. Lips is sinds 1993 werkzaam geweest in metaalexploratie en de grondstofsector en was onder andere in 2008 medeverantwoordelijk voor een significante goudontdekking in Armenië door Lydian International.

Edwin Bergshoeff zal met de komst van Andor Lips per 1 juni vertrekken om zich volledig op het beheer van zijn eigen vermogen te kunnen gaan richten.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. .

Lees meer

Assetallocatie