Nieuws

Kempen wint structured products-prijs

Kempen & Co heeft in Londen een award binnengesleept als distributeur voor gestructureerde producten.

Kempen & Co heeft in Londen een award binnengesleept als distributeur voor gestructureerde producten. Dat heeft de bank bekend gemaakt. Het is voor het tweede jaar op rij dat Kempen deze prijs in de wacht sleept. Volgens Kempen gaat het om ‘een van de meest prestigieuze prijzen binnen de industrie’.

De prijs werd toegekend tijdens een congres over Gestructureerde producten en derivaten in Londen. Het Belgische KBC haalt in de Benelux verreweg de hoogste omzet uit de verkoop van gestructureerde producten. De waardering voor de producten van Kempen is echter aanzienlijk beter, zo blijkt uit een toelichting in het juryrapport.

Kempen kreeg een waardering van 100% voor zijn producten. Dat is bijna twee keer zoveel als geldt voor haar meest naaste belager, Belfius. De banken ING, Deutsche Bank en KBC volgen op afstand.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Online magazine ETF's