Nieuws

Philippe Roset naar SSGA

State Street Global Advisors heeft Philippe Roset benoemd tot Head SPDR ETF’s voor Nederland.

State Street Global Advisors heeft Philippe Roset benoemd tot Head SPDR ETF’s voor Nederland. Hij zal vanuit Amsterdam werken en direct rapporteren aan Alexis Marinof, Head EMEA SPDR ETF’s.

Roset zal verantwoordelijk zijn voor business development en het aansturen van het SPDR salesteam in Nederland, waar SSGA één van de grootste buitenlandse fondsmanagers in de pensioenmarkt is.

Voordat hij bij SSGA kwam werken was Roset drie jaar Hoofd Benelux bij ETF Securities. Daarvoor was hij tussen 2008 en 2012 Vice President Business Development Benelux en Capital Markets Associate bij iShares.

Hij is zijn carrière in 2004 begonnen bij de Autoriteit Financiële Markten. Hij studeerde eerder dat jaar af bij Maastricht University. Hij is CFA charterholder.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Online magazine ETF's