Nieuws

Trends in vermogensbeheer 2016

Wat zijn de trends in vermogensbeheer en toezicht in 2016? Dufas organiseerde recent een conferentie met dit thema.

Wat zijn de trends in investment management en toezicht in 2016? Dufas organiseerde recent een conferentie met dit thema. 

Centraal stond onder andere de nieuwe klant. Nu de overheid zich meer en meer terugtrekt op het gebied van de financiële huishouding, moeten consumenten financieel meer zelf gaan regelen. Bijvoorbeeld voor hun oude dag. Deze nieuwe groep zal ook de diensten van vermogensbeheerders vragen en zo een aanvulling zijn op de oude groep klanten, de vermogende particulier. 

Volgens de deelnemers moet de assetmanagementindustrie vooral inspelen op automated advice, disruptie, het toenemende belang van branding en veranderend toezicht in de secor.

Dit is een kort filmverslag van de bijeenkomst. 

 

 

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Impact beleggen