Nieuws

Parvest Smallcaps bereikt mijlpaal 2 miljard

Het fonds Parvest Equity Europe Small Cap heeft nu meer dan twee miljard euro onder beheer. Het gaat dicht voor nieuwe klanten.

BNP Paribas Investment Partners laat weten dat het Europese smallcaps-beleggingsfonds de mijlpaal van twee miljard euro aan vermogen onder beheer heeft bereikt.

Het fonds, Parvest Equity Europe Small Cap (anno 24 september 2007) zag de instroom de afgelopen paar jaar sterk toenemen. Het fonds is naar eigen zeggen zo succesvol dat de fondsbeheerders, onder leiding van Damien Kohler, hebben besloten dat het voor beleggers het beste is om op dit moment geen nieuwe klanten meer in het fonds toe te laten.

De groei van het beheerd vermogen van het fonds zal dus minder hard gaan vanaf nu. Bestaande aandeelhouders kunnen nog steeds hun posities uitbreiden.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Assetallocatie