Nieuws

Arjan van der Meer naar Optimix

Arjan van der Meer verruilt pensioenbelegger APG voor vermogensbeheerder Optimix.

Optimix Vermogensbeheer heeft Arjen van der Meer aangetrokken als senior fundmanager binnen het beleggingsteam. Van der Meer is afkomstig van APG, waar hij de afgelopen vijftien jaar verschillende functies heeft gehad. Zo maakte hij deel uit van het Europees aandelenteam en van het team dat het Global Thematic Fund beheerde. Als laatste was hij mede-verantwoordelijk voor de 6 miljard euro grote aandelenportefeuille in opkomende markten.

Bij Optimix zal Van der Meer zich met name bezighouden met het beleggingsproces en de assetallocatie. 

Voordat Van der Meer begon aan zijn nieuwe baan, heeft hij drie maanden backpackend door Peru getrokken. Onlangs voltooide hij ook de Ötztaler Radmarathon, die wielrenners 230 kilometer lang over vier hoge Alpenbergen leidde.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Online magazine ETF's