Nieuws

Philip Wegloop nieuwe CXO Saxo

Saxo Bank stelt per 1 oktober 2015 Philip Wegloop (49) aan als Chief Experience Officer (CXO).

UIt het persbericht van Saxo: "In deze nieuw in het leven geroepen functie krijgt Philip Wegloop binnen Saxo Bank de verantwoordelijkheid over de wereldwijde klantervaring, inclusief marketing, digital, PR, externe communicatie en competitive intelligence, met als doel de Saxo-ervaring verder te versterken. De nieuwe CXO-rol volgt op de aanstelling van Søren Kyhl als nieuwe COO; de CXO rapporteert aan de COO.

Nederlander Philip Wegloop brengt een bulk aan ervaring mee naar Saxo Bank. Meest recent was hij actief als Global Consumer Marketing Director bij Bang & Olufsen. Wegloop heeft een uitmuntende track record in het ontwikkelen van excellente klantervaringen en het tot leven brengen van ideeën die verwachtingen te boven gaan. Bij Nordea deed Wegloop daarnaast ook financiële expertise op als Head of Digital Marketing en Head of Customer Insight & Market Intelligence. Philip Wegloop behaalde zijn PhD in The Economics of Innovation & Technical Change in 1996."

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. .

Lees meer

    Impact beleggen