Nieuws

Chris Kaashoek naar Kempen

Chris Kaashoek versterkt sinds 1 maart het Kempen Global Small-cap team.

Chris Kaashoek versterkt sinds 1 maart het Kempen Global Small-cap team. Kaashoek sluit in de rol van Senior Portfolio Manager aan bij het recent opgezette team, aldus Kempen.

KCM introduceerde in oktober vorig jaar de Global Small-cap strategie, als uitbreiding op de Nederlandse en Europese Small-cap strategieën. De Global Small-cap strategie wordt volledig beheerd vanuit Amsterdam.

Kempen & Co is voor Chris niet geheel nieuw, aangezien hij in 2006 zijn carrière startte als aandelenanalist bij Kempen Securities. Hij maakte in 2010 de overstap naar Broadview Holding, een onderdeel van HAL Investments, waar hij ruim 4,5 jaar werkzaam was als Business Development Manager.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Assetallocatie