Nieuws

Peter Ruesink naar AllianzGI

Allianz Global Investors heeft Peter Ruesink per 1 september benoemd tot Investment Strategy en Risk Solutions Officer.

Allianz Global Investors (AllianzGI) heeft Peter Ruesink per 1 september benoemd tot Investment Strategy en Risk Solutions Officer voor de Nederlandse tak. Vanuit deze positie zal Ruesink de Allianz Global Investors Solutions diensten uitbreiden en aanpassen voor Nederlandse institutionele beleggers en voor specifiek Nederlandse kwesties.

Daarnaast zal Ruesink pensioen-gerelateerde zaken voor Nederland in kaart brengen en coördineren. Hij zal werken vanuit het kantoor in Rotterdam en rapporteren aan Piet Molenaar, hoofd Global Solutions voor de Benelux en de Nordics regio. Ruesink heeft bijna 20 jaar ervaring in de beleggingswereld.

Voordat hij bij AllianzGI kwam, was hij Hoofd Investment Solutions bij Aegon Asset Management. Daarvoor werkte hij als President Group Asset & Liability Management bij ABN AMRO Bank.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Impact beleggen