Nieuws

Robert Koopdonk naar AllianzGI

Robert Koopdonk staat per vandaag aan het hoofd van AllianzGI Nederland.

Robert Koopdonk staat per vandaag aan het hoofd van AllianzGI Nederland, meldt de vermogensbeheerder in een persbericht. Koopdonk krijgt een goedgevuld visitekaartje: hij is zowel Managing Director als Hoofd van de vestiging in Nederland. In die functie zal Koopdonk leiding geven aan de groei van zowel de institutionele als de particuliere tak in Nederland en België.

Koopdonk was voorheen Managing Director bij Bank of New York/Alcentra London en gaf leiding aan de verkoop aan institutionele cliënten in de Benelux en Scandinavië. Daarvoor was hij Managing Director Institutional and Wholesale Clients Benelux, Frankrijk, GOS en Scandinavië bij Credit Suisse Asset Management. Eerder werkte hij ook bij BlackRock/Merrill Lynch Investment Managers, Robeco en ING Group en richtte hij effectenhuis Fundix op.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Assetallocatie