Must read

Must read: en weer door...

Beleggers staan weer in de risk-on-stand. Ook in het westen gaan de rentes omhoog, Evergrande's gedwongen uitverkoop en geen negen tot vijf in de sector.

De handtekening van Powell is niet zo gewild
Paul Volcker ging de inflatie te lijf door de rente torenhoog te laten oplopen. Jerome Powell is nog lang niet zo ver. Een inflatie van 5%, ach, alleen als die te lang hoog blijft, komt de Fed in actie, aldus Edin Mujagic.

Te weinig diversiteit op markt voor green bonds
De markt voor groene obligaties groeit als kool. Zowel overheden als bedrijven geven nieuwe, groene obligaties uit. Maar voor beleggers is er qua bedrijfsobligaties nog te weinig keus.

Actief versus passief
De rendementen van de IEX Fonds 40 (actief beheerde beleggingsfondsen) en de IEX Index 20+ (ETF's). 

Ook in het westen gaan de rentes omhoog

Heeft u al hoogtevrees?

Gedwongen uitverkoop

Geen negen tot vijf
Ja, bankiers werken hard voor veel geld. Dat kan wat minder, denkt ook de Europese CEO van J.P. Morgan. De balans tussen werk en privé kan beter. "Unnecessary work needs to be cut out, but don't expect 9-5."

En door...
Beleggers staan weer in de risk-on-stand.

Cannabisaandelen gaan niet zo lekker
Ze hebben een hele rij slechte maanden achter de rug. In de VS dan.

Groei weer lager

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Online magazine ETF's