Must read

Must read: nog meer inflatie

Dankzij nadruk op ESG. Plus: Black Friday kan chaos worden, in het oosten verhogen ze de rente en op en neer op de Europese obligatiemarkt.

IEXFonds 40: Niets te klagen
De laatste mag deze maand de eerste zijn; Goud staat na vele slechte maanden weer eens boven aan in de IEXFonds 40. Ook verder viel er niet veel te klagen afgelopen maand.

Actief versus passief
De rendementen van de IEX Fonds 40 (actief beheerde beleggingsfondsen) en de IEX Index 20+ (ETF's). 

Assetmanagers positiever over Japanse aandelen
De consensus over Japanse aandelen is dit jaar geleidelijk verbeterd. Meer dan de helft van 58 assetmanagers is volgens Eelco Ubbels inmiddels positief. Wat zijn redenen om Japanse aandelen te kopen?

De Amerikaanse staat is al jaren failliet
De angst voor een faillissement van Japan, de VS, Europa of China is volgens Ben Carlson nergens op gebaseerd. Zijn enige echte zorg is dat overheidsmiddelen aan de verkeerde zaken wordt uitgegeven.

Inflatieproof
Welke assetclassses doen het goed tijdens perioden van hoge inflatie?

De invloed van influencers
Wat is de invloed van influencers op merken? Toch maar eens kijken wie uw kinderen volgen om TikTok en Instagram. 

Zijn waarde-aandelen het waard?
Hoe doen kleine Europese waarde-aandelen het?

Op en neer

Uit het oosten

Ojee, shoppen in gevaar

Nog meer inflatie

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Online magazine ETF's