Must read

Must read: spannend, daar komen de bitcoin-ETF's

Vandaag is dan wellicht toch de dag. Plus: beleggerssentiment is niet hetzelfde als consumentensentiment, bedankt wind en er zit meer achter de energiecrisis.

DNB: monetaire pyromaan blust bubbelbrand
DNB opereert met zijn belastingvoorstellen om de woningmarkt af te laten koelen als een monetaire pyromaan, die vooraan wil staan bij het blussen van de bubbelbrand. Laat de bank zich bij zijn core business houden, zegt Marcel Tak.

De ruimte in: Captain Kirk tegen Prince William
Niet iedereen vindt het een goed idee dat Elon Musk, Jeff Bezos en Richard Branson miljarden investeren in ruimtereizen. Maar ze zijn niet de enige die "boldly go where no man has gone before." De ruimtevaart is booming business.

Actief versus passief
De rendementen van de IEX Fonds 40 (actief beheerde beleggingsfondsen) en de IEX Index 20+ (ETF's). 

Geen nieuwe regels na GameStop
De SEC vindt niet dat er nieuwe regels moeten komen n.a.v. de gebeurtenissen rondom GameStop. 

Bedankt wind

Er zit meer achter

Zeker niet

Een beleving?
Lunchen op de zaak, we doen het weer vaker. Maar het moet dan wel meer een beleving worden.. Pardon? Het is geen pretpark!

De spanning stijgt

Bitcoin-ETF's zijn niet bepaald gratis
Maar de flinke kosten van deze fancy producten zijn voor u

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Online magazine ETF's