Must read

Must read: bubbelrisico's

In welke steden zijn de vastgoedrisico's het grootst? Plus: Knot op visite bij Yellen en (helaas) gouden tijden voor de kolencentrale.

China's verbod op bitcoin zorgt voor ESG-boost
China heeft bitcoin in de ban gedaan in een poging om problemen zoals stroomtekorten, klimaatbeheersing en financiële ontwrichting te tackelen. Tegelijkertijd omarmt Beijing de blockchaintechnologie om duurzame prestaties te helpen verbeteren, schrijft Chi Lo, econoom bij BNP Paribas Asset Management.

Vier valkuilen op de groene-obligatiemarkt
Matt Lawton van T. Rowe Price legt uit waar beleggers op moeten letten bij het betreden van de razend populaire green bonds-markt.

Actief versus passief
De rendementen van de IEX Fonds 40 (actief beheerde beleggingsfondsen) en de IEX Index 20+ (ETF's). 

Groot en klein

Alsof dat helpt

Sprongetje

Bah
Hoge gasprijzen betekenen gouden tijden voor kolencentrales.

De grootste bubbelrisico's
In welke steden zitten de grootste vastgoedbubbels?

Heel veel meer koopkracht
In 35 jaar tijd is de koopkracht van Nederlanders met 58% gestegen, zo blijkt uit een groot onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek en de Universiteit Leiden.

Bouwen is misschien wel niet de oplossing
Is meer woningen bouwen de oplossing voor het huizentekort?

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Online magazine duurzaam beleggen