Nieuw: WP Stewart Quality Growth

Vandaag lanceert W.P. Stewart Asset Management het W.P. Stewart Global Quality Growth Fund

Vandaag lanceert W.P. Stewart Asset Management het W.P. Stewart Global Quality Growth Fund, bedoeld om Europese investeerders de mogelijkheid te bieden om te investeren in wereldwijd opererende kwalitatief hoogwaardige groeiondernemingen. Moedermaatschappij W.P. Stewart & Co. Ltd., is een mondiale investeringsmaatschappij, met  Amerikaanse en global portfolio’s onder zijn beheer.

Het fonds streeft vanaf november bovengemiddelde beleggingsresultaten over een langere periode na en poogt daarbij een lager-dan-gemiddeld risico te lopen. Door te investeren in middelgrote en grote groeiondernemingen met een redelijk voorspelbare winstgroei moeten goede en consistente beleggingsresultaten gerealiseerd worden. W.P. Stewart hanteert een beleggingshorizon van vijf jaar.

Het W.P. Stewart Global Quality Growth Fund wordt beheerd door W.P. Stewart Asset Management, onder leiding van Mark Phelps. De CEO en Global Investment Manager stelt:  “De lancering van dit fonds stelt onze klanten in staat om te beleggen in de beste wereldwijde investeringsideeën van W.P. Stewart, onafhankelijk van de vestigingsplaats van een bedrijf. Velen van onze favoriete ondernemingen opereren reeds wereldwijd en dit stelt ons in staat hetzelfde te doen. Daar waar een aantrekkelijke trend zichtbaar is, kunnen wij investeren in een onderneming die naar onze mening de beste in haar klasse is in plaats van de beste in haar regio.” 

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

    Assetallocatie