Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, Beursduivel, IEXProfs, IEXGeld, Beursgorilla, Beleggen.nl en IEXParticipaties.

TTW: Wereldhave Dorpsplein

De groep Wereldhave-beleggers rond The Third Way heeft een alternatief plan uitgedokterd.

Vandaag presenteert Wereldhave de halfjaarcijfers. Enige tijd geleden heeft een groep Wereldhave-beleggers onder aanvoering van forumlid The Third Way zich intensief met de gang van zaken rond het getroubleerde Wereldhave bemoeid.

Lees ook: Open brief aan Wereldhave

De coronacrisis heeft uiteraard haar sporen nagelaten bij de winkelvastgoedfondsen en haar retailers. Reden voor TTW om haar voorstel inzake Wereldhave's strategie nog eens tegen het licht te houden. Via onderstaande PDF ziet u de volledige uitwerking. Eind augustus heeft de TTW-groep een meeting met het Wereldhave management. 

Kort samengevat:

vw

 

De volledige uitwerking ziet u via deze link. 


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

    De impact van het coronavirus