Asset Allocatie Event 21 maart 2016

IEXProfs en Alpha Research nodigen u van harte uit voor een exclusieve bijeenkomst voor professionele beleggers over het belangrijkste onderdeel van het beleggingsproces: asset allocatie.

Tijdens deze bijeenkomst maken nationale en internationale sprekers u deelgenoot van hun visie op asset allocatie en discussiëren experts over de allocatieproblemen waar portefeuillemanagers mee te maken krijgen en de mogelijke oplossingen daarvoor.

De avond wordt afgesloten met de uitreiking van de eerste Asset Allocatie Awards, aan de internationale vermogensbeheerders die in de afgelopen jaren de beste researchprestaties hebben geleverd op het gebied van wereldwijde asset allocatie.

Sprekers zijn Anthony Simpson van J.P. Morgan Asset Management (Head of the International Multi-Asset Solutions Client Portfolio Management-team), Lukas Daalder van Robeco (Chief Investment Officer Investment Solutions) en Ewout van Schaick van NN Investment Partners (Head of Multi-Asset Strategies).

En het asset allocatie-panel wordt gevormd door de enkele sprekers en Bob Homan van ING Bank (Manager Investment Office) en Roelof Salomons van Kempen Capital Management (Chief Strategist).

SprekersAssetAllocatie

Programma, maandag 21 maart 2016:

17.00 uur Ontvangst
17.30 uur Outlook-presentaties voor de verschillende asset classes
18.30 uur Paneldiscussie
19.00 uur Uitreiking Asset Allocatie Awards
19.30 uur Borrel en walking dinner
21.30 uur Slot

Locatie:

Apollo Ramada, Amsterdam Centre
Staalmeesterslaan 410
1057 PH Amsterdam
www.ramada-amsterdam.nl