U bent geïdentificeerd als een Adviseur.

Deze inhoud is uitsluitend bestemd voor een Adviseur.

Bent u een Particuliere Belegger of Institutionele belegger / consultant?

Het beleggingslandschap in 2023

Beleggingsresearch
Een piek in de officiële rente zou de gematigde groei en de nog steeds hoge inflatie in 2023 moeten compenseren, ten voordele van hoogwaardige obligaties en opkomende markten.
Lees verder

Fondsen

Overzicht alle fondsen

Mijn fondsenlijst

Prestaties over de laatste 10 jaar
Compartimenten NIW Lancerings-datum SRI Rend. sinds laatste NIW 1 M rend. Rend. dit jaar 1 jaar rend. 3 jaars cum. rend. 5 jaars cum. rend.
Bekijk al mijn favorieten fondsen Per

De genoemde financiële instrumenten worden slechts ter illustratie vermeld en mogen niet worden beschouwd als een direct aanbod, beleggingsaanbeveling of beleggingsadvies. Verwijzing naar specifieke effecten is geen aanbeveling om deze effecten te kopen of verkopen. Resultaten uit het verleden zijn geen garantie of betrouwbare indicator voor toekomstige resultaten. De behaalde resultaten gelden exclusief de commissies en vergoedingen die berekend worden bij inschrijving op of terugkoop van aandelen.

Elke vorm van beleggen houdt risico's in. De waarde van beleggingen en de daaruit voortvloeiende inkomsten zijn niet gegarandeerd en kunnen zowel dalen als stijgen en het is mogelijk dat u het oorspronkelijk belegde bedrag niet terugkrijgt. Raadpleeg het prospectus voor volledige informatie over de risico's. De wettelijke en reglementaire documenten van de fondsen die beschikbaar zijn op assetmanagement.pictet moeten worden gelezen voordat u beleggingsbeslissingen neemt.

Onze expertises

Ons aanbod aan beleggingen is baanbrekend en gevarieerd. We beleggen niet overal, maar focussen ons volledig op de domeinen waarin we onze klanten toegevoegde waarde kunnen bieden. Onze ‘core capabilities’ zijn: thematische beleggingen, opkomende markten, alternative beleggingen en multi-asset.

Contacten

Sinds 2012 bedienen wij vanuit Amsterdam de Nederlandse markt voor institutionele, distributie en particuliere klanten. U kunt ons volgen op Twitter en LinkedIn.
Nederland
Pictet Asset Management (Europe) S.A.
Herengracht 456, 1017 CA Amsterdam, Nederland
Google map