Partners

IEX Connect
 • BNP Paribas Asset Management

  BNP Paribas Asset Management is de vermogensbeheerspecialist van BNP Paribas, een van ‘s werelds meest vooraanstaande spelers in de financiële sector.

  Maak kennis
 • Janus Henderson Investors

  Janus Henderson Investors ontstond in 2017 door de fusie tussen Janus Capital Group en Henderson Global Investors.

  Maak kennis
 • NN Investment Partners

  NN Investment Partners

  Als zelfstandige vermogensbeheerder van NN Group beheren we voor onze klanten 276 miljard euro aan investeringen. Door actief vermogensbeheer en duurzame oplossingen creëren we waarde voor onze klanten en de samenleving als geheel.

  Maak kennis
 • Refinitiv

  Refinitiv bedient meer dan 40.000 organisaties en instituten in ongeveer 190 landen en biedt informatie, inzichten en technologie die innovatie en prestaties op de wereldwijde financiële markten stimuleren. Onze bedrijfscultuur op basis van integriteit stelt onze klanten in staat om met vertrouwen kritische beslissingen te nemen, terwijl onze best-in-class data en geavanceerde technologieën meer mogelijkheden bieden. Wij stellen de financiële gemeenschap in staat om slimmer en sneller te handelen, uitdagingen op het gebied van regelgeving te overwinnen en intelligent op te te schalen.

  Maak kennis
 • State Street Global Advisors SPDR

  State Street SPDR ETF's

  State Street SPDR ETF's werkt samen met een groot aantal van 's werelds grootste, meest geavanceerde beleggers en financiële tussenpersonen om hen te helpen hun doelstellingen te bereiken via een nauwgezet, op research gebaseerd beleggingsproces met zowel indexering als actieve disciplines.

  Maak kennis