Partners

IEX Connect
 • BNP Paribas Asset Management

  BNP Paribas Asset Management is de vermogensbeheerspecialist van BNP Paribas, een van ‘s werelds meest vooraanstaande spelers in de financiële sector.

  Maak kennis
 • Janus Henderson Investors

  Janus Henderson Investors ontstond in 2017 door de fusie tussen Janus Capital Group en Henderson Global Investors.

  Maak kennis
 • UBS

  UBS Asset Management is een divisie van UBS. De vermogensbeheeractiviteiten zijn breed gespreid over verschillende regio’s, capabilities en klantensegmenten. UBS Asset Management biedt beleggers een uitgebreid aanbod van zowel traditionele als alternatieve beleggingsoplossingen op het gebied van aandelen, obligaties, valuta, hedgefondsen en onroerend goed, die ook gecombineerd kunnen worden.

  Maak kennis
 • Refinitiv

  Refinitiv bedient meer dan 40.000 organisaties en instituten in ongeveer 190 landen en biedt informatie, inzichten en technologie die innovatie en prestaties op de wereldwijde financiële markten stimuleren. Onze bedrijfscultuur op basis van integriteit stelt onze klanten in staat om met vertrouwen kritische beslissingen te nemen, terwijl onze best-in-class data en geavanceerde technologieën meer mogelijkheden bieden. Wij stellen de financiële gemeenschap in staat om slimmer en sneller te handelen, uitdagingen op het gebied van regelgeving te overwinnen en intelligent op te te schalen.

  Maak kennis
 • State Street Global Advisors SPDR

  State Street SPDR ETF's

  State Street SPDR ETF's werkt samen met een groot aantal van 's werelds grootste, meest geavanceerde beleggers en financiële tussenpersonen om hen te helpen hun doelstellingen te bereiken via een nauwgezet, op research gebaseerd beleggingsproces met zowel indexering als actieve disciplines.

  Maak kennis