Russell Investments is een wereldwijde vermogensbeheerder met een duidelijke gerichte focus op het beheren van multi-asset multi-manager portefeuilles. Tevens zijn wij actief als fiduciair manager en richten wij ons op het zo efficiënt mogelijk uitvoeren van beleggingsoplossingen met onze implementatie diensten. Om aan de wensen van onze klanten te voldoen zijn wij voortdurend betrokken bij nieuw onderzoek en de ontwikkeling van innovatieve beleggingsmethoden en strategieën. Russell Investment is een onafhankelijke speler in de vermogensbeheer markt en heeft een lang track record op het gebied van Multi -Asset, Multi Manager oplossingen.

Russell Investments is gericht op het aangaan van partnerships voor het creëren van maatwerk oplossingen. De ruime ervaring, onze mensen, de diepte van het manager research en monitoring platform aangevuld met een sterk track-record op het gebied van strategisch beleggingsadvies, tactische asset allocatie en integraal risico beheer, maakt ons daarvoor bij uitstek geschikt. De maatwerk oplossingen kunnen uiteenlopen van een volledige uitbesteding van het asset management van een DB of DC regeling, een mandaat managen tot meer gespecialiseerde diensten zoals transitie management, currency management of fondsoplossingen.

De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen enkele garantie voor de toekomst.