Janus Henderson Investors
Janus Henderson Investors ontstond in 2017 door de fusie tussen Janus Capital Group en Henderson Global Investors. Ons doel is waarde toe te voegen via actief beheer. Voor ons gaat ‘actief’ verder dan onze benadering van beleggen – het is de manier waarop we ideeën omzetten in actie, onze visie communiceren en samenwerkingsverbanden aangaan om het beste resultaat te realiseren voor onze klanten. Als toonaangevende wereldwijde vermogensbeheerder bieden we actief beheerde oplossingen voor diverse beleggingsdoelen.

Daarnaast streven we naar een ongeëvenaarde dienstverlening voor onze klanten. Onze werkwijze berust op drie hoofdpijlers:

  • We stellen de klant centraal.
  • We handelen als eigenaar.
  • Ons succes is een teamsucces.

De informatie op deze website is uitsluitend bestemd voor professionele beleggers, gedefinieerd als in aanmerking komende tegenpartijen of professionele cliënten, en niet voor verspreiding onder het algemene publiek.

Janus Henderson Investors is de naam waaronder Janus Capital International Limited (registratienr. 3594615), Henderson Global Investors Limited (registratienr. 906355), Henderson Investment Funds Limited (registratienr. 2678531), Henderson Investment Management Limited (registratienr. 1795354), AlphaGen Capital Limited (registratienr. 962757), Henderson Equity Partners Limited (registratienr. 2606646) en Gartmore Investment Limited (registratienr. 1508030), alle opgericht en gevestigd in Engeland en Wales met als statutaire zetel 201 Bishopsgate, Londen, EC2M 3AE, beleggingsproducten en -diensten aanbieden met vergunning van en onder toezicht van de Financial Conduct Authority. Wij behouden ons het recht voor telefoongesprekken op te nemen en te controleren.

© 2017, Janus Henderson Investors.