Nieuws

Must read: grof geweld op de cryptomarkt

Het bloed loopt door de straten op de cryptomarkt. Plus: beleggers willen ook geen aandelenfondsen meer en bankaandelen, nee, die doen het ondanks renteverhogingen ook heel slecht.

Zal de Fed de renteverhogingen alweer stoppen?
De inflatietop lijst aanstaande. Met elke renteverhoging in de komende maanden, creëert de Fed ruimte om in 2023 de rente weer enigszins te verlagen, mocht dat nodig zijn, aldus Edin Mujagic. Dan kunnen aandelen een doorstart maken.

Beleggen buiten de beurs heeft de toekomst
De Zwitserse vermogensbeheerder UBP heeft een vrij sombere visie op de toekomst voor obligaties en aandelen, maar investeringen buiten de beurs om zijn redelijk aantrekkelijk.

Actief versus passief
De rendementen van de IEXFonds 40 (actief beheerde beleggingsfondsen) en de IEX Index 20+ (ETF's). Lees ook: Zijn er nog lichtpuntjes voor de IEX Fonds 40?

Grof geweld op de cryptomarkt

Hoe nu verder?
De cryptomarkt staat op een belangrijk kruispunt

Een handleiding
Voor bij de crash die crypto's nu maken. 

En nee, bitcoin is dus geen goud
Dat is nu toch wel duidelijk

Bitcoin is meer tech
De munt gedraagt zich tenminste als een echt techaandeel

Dat gaat even mis

Beleggers stappen uit aandelenfondsen

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Assetallocatie