Nieuws

Willem Burgers gaat met pensioen

Willem Burgers zal op 1 februari 2022 stoppen als lid van het beheerteam bij Add Value Fund en met pensioen gaan.

Burgers was in 43 jaar actief in de Nederlandse beleggingswereld. Hij werkte onder meer als fondsbeheerder bij de Robeco Groep.

Van september 1990 tot medio december 2002 was Willem Burgers managing director van het Orange Fund, eveneens een fonds actief op het gebied van Nederlandse smallcaps. 

Add Value Fund breidt het beheerteam verder uit. Zo werd eerder dit jaar Jordi Fierlings als analist benoemd en voor het jaareinde wordt de aanstelling van nog een senior kracht verwacht.

Het team van Add Value Fund staat sinds 2009 onder leiding van Hilco Wiersma als managing partner en fund manager. Wiersma vormt samen met Jaap Westerling, directeur Optimix Vermogensbeheer, de directie van Add Value Fund Management.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Assetallocatie