Nieuws

Robeco benoemt Colin Graham tot hoofd Multi Asset Strategies

Robeco breidt het Sustainable Multi Asset Solutions-team uit met de benoeming van Colin Graham als Head of Multi Asset Strategies. Hij wordt bovendien Co-Head van Sustainable Multi Asset Solutions. In deze nieuw gecreëerde functie moet Graham het Sustainable Multi Asset Solutions-team verder laten groeien.

Colin Graham heeft meer dan 25 jaar ervaring in de beleggingsindustrie. Meest recent was hij Chief Investment Officer van het Multi Asset Solutions-team bij Eastspring Investments, onderdeel van Prudential. Daarvoor vervulde hij dezelfde functie bij BNP Paribas Asset Management in Londen, en was hij Managing Director, Co-Head of Global Multi Asset Strategies bij Blackrock.

Met de benoeming van Graham telt het Sustainable Multi Asset Solutions-team van Robeco vijftien mensen. Het team biedt onder meer aan institutionele klanten duurzame beleggingsoplossingen. Het beheerde vermogen wereldwijd bedraagt ongeveer vijftien miljard euro. 

 

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Assetallocatie