Nieuws

Harm Bots naar MUFG Bank

MUFG Bank (Europe) heeft Harm Bots aangesteld als Deputy President en Chief Business Officer voor Global Corporate & Investment Banking en Global Markets

Zijn benoeming  - per 1 oktober - is nog onder voorbehoud van goedkeuring. De Chief Business Officer is een nieuwe functie om de groei van de niet-Japanse activiteiten van MBE te stimuleren.

Harm Bots begon zijn carrière bij ABN AMRO en bekleedde diverse leidinggevende posities bij RBS en later NatWest Group, onder meer in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Japan en Maleisië. In zijn recente functie bij NatWest was Harm verantwoordelijk voor het opzetten van NatWest Markets N.V. als nieuwe Europese bank als gevolg van Brexit.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

De impact van het coronavirus