Nieuws

Martijn Vos van APG naar M&G Real Estate

M&G Real Estate heeft Martijn Vos benoemd tot Head of Continental European Living. Hij zal vanuit Amsterdam de Europese woningmarktstrategie aanscherpen om beleggingskansen te creëren voor de Europese vastgoedfondsen van M&G, aldus het persbericht.

Martijn Vos heeft ruime ervaring op het gebied van het beleggen in vastgoed. Hij stapt over van APG waar hij in zijn laatste functie als directeur vastgoed Europa een portefeuille van drie miljard euro beheerde.

Marc Reijnen, hoofd beleggingen en vermogensbeheer bij M&G Real Estate: "Institutionele beleggers zijn in onzekere tijden op zoek naar diversificatie en zien kansen in het woningsegment. Door allerlei demografische trends is de vraag naar kwalitatief hoogwaardige eengezinswoningen, appartementen, studentenhuisvesting en seniorenwoningen nog steeds aan het toenemen. De sterke fundamenten onder de sector houden ook in een uitdagend macro-economisch klimaat stand."

Martijn Vos behaalde zijn masterdiploma Business Economics aan de Universiteit van Tilburg.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Assetallocatie