Nieuws

Wim Koeleman naar APG

Wim Koeleman treedt per 1 oktober 2021 in dienst bij APG als Managing Director Nieuw Pensioenstelsel.

Koeleman gaat leidinggeven aan het programma om pensioenfondsklanten en aangesloten sociale partners te begeleiden bij het opstellen en vormgeven van de nieuwe pensioenregelingen.

Ook het aanpassen van de pensioenketen binnen APG, zodat deze tijdig gereed is voor uitvoering en communicatie, valt onder zijn verantwoordelijkheid.

In de afgelopen twintig jaar gaf hij leiding aan de honderd professionals tellende pensioenpraktijk van PwC. Voordat hij bij PwC aantrad, was hij jarenlang Hoofd Pensioenen bij KLM/ Blue Sky Group en daarvoor secretaris Pensioenbeleid bij VNO-NCW. Koeleman studeerde rechten in Groningen en behaalde een MBA aan de Rotterdam School of Management.

Wim Koeleman volgt Wim Henk Steenpoorte op, die APG na de zomer verlaat.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Outlook 2022