Nieuws

Yaela van Raalte naar Van Lanschot Kempen

Yaela van Raalte begint op 1 juni als hoofd van Asset Research & Communication bij Van Lanschot Kempen.

De afdeling Asset Research & Communication is verantwoordelijk voor de visie van Van Lanschot Kempen op de economische ontwikkelingen en de financiële markten en voert de regie over de tactische en strategische assetallocatie in klantportefeuilles. Daarnaast creëert en beheert het team investment content voor de diverse doelgroepen van Van Lanschot Kempen.

In haar laatste functie, bij BinckBank, was Van Raalte als lid van het management team verantwoordelijk voor Investment Management en later ook voor de andere centraal aangestuurde beleggingsproducten en Network Management. Daarvoor is zij in verschillende functies werkzaam geweest bij Bank Insinger de Beaufort, waaronder als Co-Head/Manager Advisory Products & Services, Portfoliomanager en Head Investment Operations & Services. Zij startte haar carrière in 2001 bij de Autoriteit Financiële Markten.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

De impact van het coronavirus