Nieuws

Gerben Lagerwaard maakt promotie bij State Street Global Advisors

Gerben Lagerwaard is per vandaag begonnen als hoofd continentaal Europa van State Street Global Advisors, het vermogensbeheerbedrijf van State Street Corporation. Hij rapporteert rechtstreeks aan Marie-Anne Heeren, hoofd European Institutional Business.

Lagerwaard trad in 2012 in dienst bij State Street Global Advisors, en was sinds 2018 verantwoordelijk voor de activiteiten van het bedrijf in de Benelux. Momenteel is hij hoofd van de Nederlandse afdeling, een rol die hij zal behouden.

Gerben Lagerwaard

Voorafgaand aan zijn werk voor State Street Global Advisors werkte Lagerwaard 15 jaar aan de sell-side in Nederland, waar hij zich specialiseerde in verkoop- en distributiestrategie, en relatiebeheer.

Naast het toezicht op alle activiteiten van het kantoor in Amsterdam richt hij zich in zijn nieuwe rol op de business development en klantrelaties in continentaal Europa, in nauwe samenwerking met de business heads in de regio.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

China; opnieuw lieveling van beleggers?