Nieuws

Robert Leenes en Paul van Homelen naar Kempen

Robert Leenes gaat aan de slag als executive director in het Wholesale & Institutional Clients-team. Paul van Homelen is aangesteld als fiduciair manager/client director in het Fiduciary Management & Institutional Solutions-team.

Robert Leenes (foto boven) was de afgelopen elf jaar bij Aegon Asset Management en TKP Investment werkzaam als Head of Fiduciary Clients. Daarvoor was hij werkzaam als senior consultant voor Towers Watson en hoofd accountmanagement bij MN Services.

Paul van Homelen (foto hieronder) werkte sinds 1996 in verschillende rollen voor Robeco. In zijn laatste rol als Account CIO was Paul van Homelen onder andere verantwoordelijk voor de brede dienstverlening en inhoudelijke advisering van een grote fiduciaire relatie. 

Paul van Homelen

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

De impact van het coronavirus