Nieuws

Monique Sueters CEO AZL

Monique Sueters wordt per 1 maart 2021 benoemd tot CEO van AZL. Het bedrijf is onderdeel van NN Group en verzorgt de administratie van tientallen Nederlandse pensioenfondsen met ruim 1,5 miljoen deelnemers.

Op dezelfde datum wordt bij Nationale-Nederlanden Bank Sitske Mauritsz benoemd tot directeur Hypotheken & Consumptief Krediet. Zij volgt hiermee Sueters op. Maarten van der Tuin, de huidige CEO van AZL, zet zijn carrière voort buiten NN Group.

Monique Sueters (foto) heeft ruim twintig jaar ervaring in de financiële dienstverlening, zowel aan de bancaire als verzekeringszijde. Sinds 2017 was ze directeur Hypotheken & Consumptief Krediet bij NN Bank en verantwoordelijk voor commercie, product en distributie, operations & IT.

Sitske Mauritsz werkt sinds 1991 in de verzekeringsbranche. Na de overname van Vivat Schade door Nationale-Nederlanden begeleidt Sitske de migratie.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

China; opnieuw lieveling van beleggers?