Nieuws

Monique Molenaar-Vader naar IBS Capital

Monique Molenaar-Vader is als Chief Operating Officer toegetreden tot de directie van IBS Capital Management. Ze komt van Kempen & Co.

De directie van IBS Capital bestaat nu uit Harold Knebel (CEO) en Jacco Rijnbeek (CFO). Jacco Rijnbeek heeft aangegeven zich volledig te willen focussen op de commercie en zich vrij te willen maken van bestuurlijke taken.

Molenaar-Vader neemt onder meer de bestuurlijke taken van Jacco Rijnbeek onder haar hoede. Daarnaast zal zij toetreden tot de directie van dochteronderneming IBS Fund Management. Bij Kempen & Co vervulde zij vanaf mei 2015 ook de rol van COO.

Gijs Verschuuren treedt ook toe als directielid van IBS Capital Management in de rol van Chief Risk Officer (CRO). Verschuuren woont al jaren als General Counsel/Bestuurssecretaris het directieoverleg bij en hij maakt al enkele jaren als CRO deel uit van de directie van IBS Fund Management.

Guido Kalafusz is gestart als relatiemanager bij de vermogensbeheerder. Hij was hiervoor vier jaar actief als vermogensmanager bij Rabobank en werkte daarvoor bij Van Lanschot Bankiers en ING.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

De impact van het coronavirus