Nieuws

Rob van Boeijen benoemd als fondsmanager Triodos Impact Mixed Funds

Triodos Investment Management heeft Rob van Boeijen per 1 februari benoemd als fondsmanager van de Triodos Impact Mixed fondsen.

Rob van Boeijen werkt reeds in het Impact Equity & Bonds team van Triodos Investment Management als portfoliomanager. In deze rol is hij verantwoordelijk voor de impactbeleggingen van de discretionaire portefeuilles van Triodos Bank Private Banking.

Hij heeft een lange loopbaan van meer dan 30 jaar in de financiële sector. Voor zijn komst bij Triodos in 2008 heeft hij verschillende posities bekleed in de beleggingsindustrie, waaronder bij ABN Amro en Theodoor Gillisen.

Rob heeft een master in Bedrijfseconomie van de Universiteit van Amsterdam en is een geregistreerd VBA financieel analist.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Assetallocatie