Nieuws

Adrie Heinsbroek Chief Sustainability Officer bij NN IP

Per 1 januari 2021 zal Adrie Heinsbroek de nieuwe rol van Chief Sustainability Officer bij NN Investment Partners invullen.

Adrie Heinsbroek is in februari 2017 begonnen bij NN IP als Principal Responsible Investment. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van duurzaamheid en ESG-integratie. Voordat hij bij NN IP in dienst kwam, was Adrie Head of Sustainability bij ING Bank in België.

Hij heeft een Masterdiploma in sociale antropologie en ontwikkelingssociologie van de Vrije Universiteit Amsterdam en heeft een postacademisch certificaat in Corporate Social Responsibility van TEMPO HEI.

Heinsbroek zal de Board adviseren over duurzaamheidskwesties en -uitdagingen en de implicaties daarvan voor de organisatie.  Adrie Heinsbroek blijft rapporteren aan Arnoud Diemers, Head of Innovation and Responsible Investing Platform, en zal daarnaast rechtstreeks advies geven aan Satish Bapat, CEO van NN IP.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

China; opnieuw lieveling van beleggers?