Nieuws

Isabelle Laurencin fondsmanager Triodos Organic Growth Fund

Triodos Investment Management heeft Isabelle Laurencin benoemd als fondsmanager van Triodos Organic Growth Fund.

Isabelle Laurencin werkt sinds begin 2019 voor Triodos Organic Growth Fund als Principal Investment Manager. Ze heeft ruim vijftien jaar ervaring in de financiële sector, specifiek op het gebied van private equity.

Voor haar komst naar Triodos Investment Management bekleedde ze diverse posities als senior investment manager private equity, onder andere bij FMO en Proparco.

Triodos Organic Growth Fund investeert in de transitie naar een ecologisch en sociaal veerkrachtig voedsel- en landbouwsysteem. Het fonds verstrekt langetermijnaandelenkapitaal aan toonaangevende, niet-beursgenoteerde, waarden gedreven ondernemingen in de sector van biologische voeding in Europa.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

De impact van het coronavirus