Nieuws

Ferry Meijer van Optimix naar Valuedge

Ferry Meijer is per 1 november 2020 partner geworden bij vermogensbeheerder Valuedge.

De uitdaging van het ondernemerschap, de persoonlijke aandacht voor klanten en het dynamische, actieve vermogensbeheer van Valuedge hebben Ferry Meijer doen besluiten tot de overstap van Optimix Vermogensbeheer, waar hij de afgelopen tien jaar als relatiemanager werkzaam was, naar Valuedge. 

"Ferry Meijer is de missing link tussen onze expertise en het netwerk van vermogende particulieren, hun adviseurs en family offices," zeggen Valuedge-oprichters Theo van den Berghe en Renco van Schie.

"Wij hebben grotendeels in het buitenland gewerkt voor grote institutionele klanten. Sinds 2012 stellen wij onze beleggingskennis ter beschikking van particuliere klanten. We hebben een groeiambitie en met de komst van Ferry willen wij die waarmaken."

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Online magazine duurzaam beleggen