Nieuws

Jeroen Berns wordt hoofd Kempen Merchant Banking

Jeroen Berns leidt per 14 september Kempen Merchant Banking. Dat houdt zich bezig met Corporate Finance, Equity Capital Markets en Securities.

Jeroen Berns neemt de verantwoordelijkheden over van Leonne van der Sar, die begin dit jaar haar besluit bekendmaakte om in de loop van 2020 te zullen vertrekken. Zij treedt volgende week maandag af als lid van de Executive Board van Van Lanschot Kempen.

Van Lanschot Kempen: "Wij zijn ervan overtuigd dat Jeroen de meest geschikte kandidaat is voor deze functie gezien zijn jarenlange ervaring met investment banking en zijn brede kennis van de sector."

Jeroen Berns werkt al meer dan tien jaar bij Kempen en is Managing Director Corporate Finance en Equity Capital Markets.

Jeroen Berns van Van Lanschot Kempen

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

De impact van het coronavirus