Nieuws

Martijn Gribnau directievoorzitter van de Volksbank

Martijn Gribnau volgt op 17 juni Maurice Oostendorp op als directievoorzitter van de Volksbank.

Martijn Gribnau is in zijn 30-jarige loopbaan in de financiële sector onder meer werkzaam geweest voor de Postbank, ING Bank en Nationale-Nederlanden. Daarbij heeft hij diverse leidinggevende rollen in binnen- en buitenland vervuld, waaronder die van General Manager van de Nederlandse Retail Board en Insurance Board van ING en CEO van ING Insurance Hongarije en Bulgarije.

Momenteel is Martijn Gribnau werkzaam als Chief Transformation Officer en Chief Operations Officer, Life and Long Term Care Insurance bij Genworth Financial.

Na het vertrek van Maurice Oostendorp bestaat de statutaire directie van de Volksbank uit: Martijn Gribnau (CEO), Jeroen Dijst (CRO), Marinka van der Meer (CCO), Mirjam Verhoeven (COO) en Pieter Veuger (CFO).

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

De impact van het coronavirus