Nieuws

Marcin Adamczyk keert terug naar NN IP

NN Investment Partners heeft Marcin Adamczyk per 1 juli 2020 aangesteld als Head of Emerging Markets Debt

In deze rol zal Marcin Adamczyk de verantwoordelijkheid dragen voor het Emerging Markets Debt-team en zal hij focussen op het uitvoeren van onze strategie, het team verder te versterken en het verbeteren van onze klantgerichte oplossingen.

Hij vervangt Edith Siermann, Head of Fixed Income & Responsible Investing bij NN IP. Zij vervulde sinds november 2019 de rol ad interim. Adamczyk rapporteert aan Edith Siermann en zal het wereldwijde EMD-team actief gaan aansturen vanuit ons hoofdkantoor in Den Haag.

Adamczyk komt over van PZU Group, waar hij CEO was van de vermogensbeheerdivisie TFI PZU en later adviseur van de Raad van Bestuur van de groep. Daarvoor bekleedde hij diverse leidinggevende functies bij onder meer Nomura International Group in Londen, Lombard Odier Investment Managers in Amsterdam en Genève en en fiduciair manager MN Services.

Marcin Adamczyk werkte tussen 2013-2017 al bij NN IP, als Lead Portfolio Manager EMD Local Currency.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

De impact van het coronavirus