Nieuws

Russell Investments versterkt team Amsterdam

Russell Investments heeft de aanwezigheid in de Nederlandse markt verder versterkt door het aannemen van twee professionals uit de beleggingssector.

Jaap Hoek treedt toe als Director Investment Strategy & Solutions voor Noord-Europa. Hoek komt over van Robeco, waar hij recentelijk directeur en portefeuillestrateeg was in het Investment Solutions-team, met een focus op fiduciaire klanten.

Ook in zijn nieuwe rol zal hij zich met name richten op het creëren van efficiënte beleggingssoplossingen voor fiduciaire klanten.

Marleen Barents-Jager gaat aan de slag als Sales Director Retail, Benelux en Nordics. Zij moet de uitbreiding van de activiteiten in de Benelux en Nordics begeleiden. Barents-Jager werkte de afgelopen acht  jaar bij Principal Global Investors, waar zij verantwoordelijk was voor business development en accountmanagement in de Benelux en Nordics.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

China; opnieuw lieveling van beleggers?