Nieuws

NN IP haalt Marco Willner binnen

NN IP heeft Marco Willner benoemd tot hoofd beleggingsstrategie Multi-Asset. Hij gaat rapporteren aan Ewout van Schaick. Het Multi-Asset team van NN IP heeft meer dan 30 miljard euro onder beheer.

Willner heeft meer dan vijftien jaar ervaring in de Europese vermogensbeheersector en is gespecialiseerd in beleggingsstrategie, assetallocatie en quantbeleggen. Voor zijn komst naar NN IP leidde hij het strategische beleggingen-team van de Duitse vermogensbeheerder Feri. Daarvoor adviseerde hij als strateeg de pensioenfondsen van Shell.

Willner is mede-oprichter van een in Frankfurt gevestigde assetmanager, gespecialiseerd in alternatieve quant strategieën. Hij behaalde een Executive MBA aan de Universiteit van Oxford en promoveerde in Finance aan de Goethe Universiteit in Frankfurt.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

De impact van het coronavirus