Nieuws

Frans Blom voorzitter RVC Van Lanschot Kempen

Frans Blom, sinds 5 oktober 2018 lid van de RvC van Van Lanschot Kempen, neemt eind mei het voorzitterschap over van Willy Duron.

Willy Duron is sinds 2007 lid van de RvC en sinds 2016 voorzitter van de RvC. Frans Blom is senior partner en managing director van the Boston Consulting Group (BCG).

Daarnaast wordt Karin Bergstein op de AVA van 28 mei voorgedragen voor benoeming tot lid van de RvC. De Nederlandsche Bank heeft ingestemd met haar voordracht als commissaris.

Karin Bergstein is onder meer COO en lid van de Executive Board van a.s.r. Nederland geweest, lid van het Directieteam van ING Bank Nederland en lid van de statutaire directie van ING Lease Holding. Daarnaast heeft zij ervaring als commissaris opgedaan bij onder andere Universiteit Utrecht en Sanquin.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

De impact van het coronavirus