Nieuws

Leni Boeren weg bij Kempen

Leni Boeren, CEO van Kempen Capital Management, verlaat de assetmanager per direct om persoonlijke redenen.

Van Lanschot Kempen en Leni Boeren zijn in goed overleg tot de conclusie gekomen dat Leni per direct om persoonlijke redenen terug zal treden als directievoorzitter van Kempen Capital Management (KCM) en lid van de Executive Board van Van Lanschot Kempen, aldus de assetmanager in een persbericht. 

Leni Boeren zal zich tot 1 juli 2020 richten op een aantal specifieke strategische projecten bij Assetmanagement en een goede overdracht van haar functies. Zij blijft aan de organisatie verbonden tot aan het einde van dit jaar.

Constant Korthout, CFRO Van Lanschot Kempen, zal de verantwoordelijkheden van Boeren overnemen. Op korte termijn zal de Raad van Bestuur besluiten hoe zij deze vacature wil invullen.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Assetallocatie