Nieuws

Marco Smelter naar BMO

BMO Global Asset Management versterkt het fiduciair managementteam met Marco Smelter.

Marco Smelter stapt over van Corestone Investment Managers, waar hij in 2012 begon als senior analyst en sinds 2016 werkte als Director of Research.

In deze rol was hij onder andere verantwoordelijk voor het beheren van de klantportefeuilles, gaf hij leiding aan het researchteam en was lid van het investment committee. Daarvoor werkte hij onder meer bij Theta Capital Management en Mn Services (nu: MN).

Smelter is afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam als financieel econoom.

Smelter rapporteert direct aan Bart Kuipers, Managing Director en Head of Fiduciary Investment (Netherlands) en wordt als Director, Portfolio Manager Multi Management medeverantwoordelijk voor de portefeuilleconstructie, research en monitoring van externe managers voor.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

China; opnieuw lieveling van beleggers?