Nieuws

Wie is de meest invloedrijke Nederlandse belegger?

Vandaag start de IEX Investment Influentials-verkiezing. U kunt weer stemmen op de volgens u meest invloedrijke belegger van Nederland.

Vanaf vandaag kunt u weer stemmen voor de IEX Investment Influential 2020. Wie is volgens u de meest inspirerende collega, wie houdt het hoofd koel tijdens een crisis? Wie durft ook van de consensus afwijkende adviezen te geven? En wie heeft daar ook nog eens veel succes mee?

Die belegginsprofessional zou in aanmerking kunnen komen voor de titel IEX Investment Influential 2020

Vandaag, 2 maart, trappen we af met een weekje voorronde. Op 9 maart is dan de finaleweek. Op 16 maart weet u wie de financiële sector ziet als de meest invloedrijke beleggingscollega. 

Hoe werkt het?

U ziet steeds twee professionals in beeld. U kiest straks degene die u het meest invloedrijk vindt. En na een week, dus op 9 maart, gaan de 25 professionals met de meeste stemmen door naar de finaleronde. Eind van die week (op 13 maart) bepalen wij de winnaar. 

Stem hier

 

Keep your head up

En als het u als belegger in deze coronavirustijden tegen zit, lees dan deze wijze woorden van Rudyard Kipling, die superbelegger Warren Buffett altijd in zijn achterhoofd heeft. Erg toepasselijk nu de markt zo volatiel is. 

If you can keep your head when all about you are losing theirs ... 
If you can wait and not be tired by waiting ... 
If you can think – and not make thoughts your aim ... 
If you can trust yourself when all men doubt you ... 
Yours is the Earth and everything that’s in it.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. .

Lees meer

    Assetallocatie